Spotkania z praktykami biznesu

Uwaga!
Dokument który oglądasz stracił ważność. Może zawierać nieaktualne informacje.
kuznia_kadr_4

Zapraszamy na

SPOTKANIA Z PRAKTYKAMI BIZNESU.

Seminarium pt.:

„Podstawowe zasady funkcjonowania gastronomii hotelowej“

Wykład poprowadzi: DARIUSZ BARANIEC

  • Kierownik gastronomii w Hotelu Mercure Jelenia Góra (22- letnie doświadczenie w gastronomii)
  • Trener program szkolenia kadr dla rozwoju produktów turystycznych

Celem seminarium jest zapoznanie z podstawowymi zasadami i standardami funkcjonowania gastronomii hotelowej

Zagadnienia przewidziane w trakcie seminarium:

Zapoznanie się :

  • ze standardami obsługi
  • z podstawami sztuki barmańskiej i somelierskiej
  • z systemem rozliczeń w gastronomii FC i BC ,
  • z planowaniem imprez , kosztami w działalności gastronomicznej
  • z systemem HACCP w działalność i gastronomicznej

Terminy spotkań

06, 13, 20, 27 listopada 2013

Miejsce   

sala nr 69, bud. A

Czas

15.30-18.00

UCZESTNICY SEMINARIUM OTRZYMAJĄ CERTYFIKAT.


Chętnych prosimy o zgłaszanie się pod adresem: kuzniakadr-jg@ue.wroc.pl  lub telefonicznie: 75 75 38 308

Decyduje kolejność zgłoszeń!



zamknij
Nasza strona korzysta z plików cookies. Zachowamy na Twoim komputerze plik cookie, który umożliwi zbieranie podstawowych informacji o Twojej wizycie.
Przeczytaj jak wyłączyć pliki cookiesRozumiem